Frida Fjellheim

Summer recap

RUSSETID OG UTEKSAMINERING.

Russetiden pangstartet sommeren og var en perfekt avslutning tre år på videregående. Etter tre uker med festing var det likevel dog på å bli ferdig med skolen på skikkelig vis, og på siste trekkdag kom jeg endelig opp i eksamen og kunne ta en mer enn etterlengtet sommerferie.

BRYLLUP!!
Så var det duket for bryllup på en idyllisk sommerdag sent i mai.

SLOTTSFJELL

Til tross for en del jobb i sommer har jeg fått masse tid med venner og familie, og en tur på festival. Og OM jeg skal vende tilbake. Jeg er virkelig ikke et teltmenneske, men med så bra stemning og musikk til alle døgnets tider blir det hele litt idyllisk likevel <3

50-ÅRSLAG

Etter planen skal jeg vende snuten til Bali for et studieopphold på 4 mnd, så derfor ble jeg superglad for at jeg var hjemme for å ferie vår kjære mamma som fylte 50 år den 1.august.

SPANIA 2016

Og så har jeg naturligvis lengtet tilbake til varmere strøk, men det er virkelig ingenting som slår en skikkelig norsk sommer! Med norske jordbær og grillkvelder til solen går ned. Det er enda en hel sommermåned igjen og jeg har et par ting som må krysses av før høsten ankommer:

→ Bade i havet
→ Softis i varmen
→ Topptur på fjellet
→ Kajakkpadling
→ Fisking (ja...)

Hvordan har du tilbragt din sommer?

  • 07.08.2017 @ 16:36
  • 0 kommentarer

    Skriv en ny kommentar

    hits