• 07.09.2017 | 11:10

someone said masterpiece?


  SURDEIGSBRØD | RØD PESTO | SOLTØRKEDE TOMATER | PINJEKJERNER | SPEKESKINKE | RUCCOLA

  Og med voilâ mener jeg N-A-M. Om du kjenner deg lei på brødskive har du ikke prøvd denne uslåelige komboen jeg fikk servert av søskenbarnet mitt for litt siden. Utallige brød senere digger jeg den enda. Nå er det litt typisk meg da - spiser det samme så mange ganger at jeg til slutt ikke får i meg en skive til, men la oss nyte det så lenge det varer! Lov meg å prøve dette ut, du kommer ikke til å angre etter å ha brukt nøyaktig 2 minutter på kjøkkenet på dette mesterverket, hihi.

   

  1 kommentar
 • 04.09.2017 | 12:00

About time


  Etter x antall forsøk er bloggen oppe og går igjen. Hvor er motivasjonen, etter å ha mistet den så mange ganger? Hvorfor skal det funke denne gangen? Det er ikke til å skyve under en stol at det finnes mange dyktige bloggere og det å bli 'en av de store' er en uoppnåelig drøm. Derfor er det viktig at motivasjonen ikke er nettopp det. Det siste året har jeg vært fylt opp med en skolehverdag fra "nine-to-five", og deretter deltidsjobb enhver ledig kveld. Jeg er utrolig takknemlig for disse erfaringene og vi er blessed som har de skolemulighetene vi har, ikke bare grunnskole men også videre utdannelse. Men jeg trengte virkelig en pause.

  Per dags dato skulle jeg vært på Bali og lært om treningsteknikker, mental trening, anatomi og alt innenfor det flotte yrket som PT, men slik ble det ikke. Det kommende året blir derfor langt annerledes enn planlagt, uten at det nødvendigvis er noe negativt. Jeg sitter inne med SÅ mye inspirasjon at jeg nesten sprekker, og derfor er tiden inne for å ta opp bloggingen og gå 'all in'. Jeg skulle gjerne holdt på med dette på fulltid, men enn så lenge skal jeg fortsette smått i jobben jeg allerede har, samtidig som jeg er på søken etter noe nytt og spennende ved siden av dette! (Skrik ut dersom du vet om noe i nærmiljøet)

  Back to basics; jeg er (snart) 19 år og bor i Fredrikstad. Jeg kommer til å oppdatere så fort jeg har noe på hjertet, og føler at dette kommer til å bli en fresh start med blanke ark. Etter 13 år skolegang er jeg klar for en helt ny hverdag, og å kunne nyte livet på en helt annen måte. Håper dere gleder dere like mye som meg ♥

  1 kommentar
Frida Fjellheim

18 y/o - Fredrikstad.
Jeg har en stor interesse for foto, mote og skjønnhet. Perfeksjonist og treningsglad.

Search

Bloggdesign

hits