Frida Fjellheim

 • 13.03.2016 @ 14:46
 • Instagram favs

  Det går ikke en dag uten at jeg leser antall blogger. Men er det noe jeg titter innom enda oftere så er det instagram. Det som er så fint med denne appen er at det bare er bilder, pluss en liten bildetekst. Det er spekkfullt av inspirasjon, alt fra antrekk, bildetaking, mat og sminketutorials.
  M i d t   i   b l i n k e n ! Jeg er veldig fan av kontoer med en litt "laidback" stil. Dette er noen av de kontoene som jeg virkelig ikke blir lei, og som jeg vil dele videre til flere som er på inspirasjonsjakt:

  E I D E R   P A S K U A L
  @eiderpaskual


  Er jeg litt tom for inspirasjon på klesfronten, er denne kontoen heldigvis bare et par klikk unna. Hun har en enkel og laidback stil, men samtidig SÅ fin. Skulle gjerne likt å hatt hennes klesskap, eller bare evne til å få et såpass enkelt antrekk til å se så gjennomført ut.
  __

  J U L I E   C A T H R I N E   D U L L U M
  @juliedullum

  Uten å kjenne denne jenta, ser det ut til at hun reiser mye! Bildene er ofte eksotiske og det er nesten alltid sommer inne på denne kontoen. Det passer meg helt perfekt, da jeg virkelig er et sommerbarn. I tillegg er hun superskjønn!
  __

  F R I D A   G R A H N
  @fridagrahn / @fridagrahninterior


  Hun her har to kontoer, nemlig en egen en for interiør. Jeg får virkelig lyst til å innrede rommet mitt hver gang jeg er innom, og speider allerede etter den dagen jeg får egen leilighet. Det er dog lenge til, så et dypdykk hos Frida Grahn får jeg nøye meg med.
  __

  E L I N   L I N D H
  @lindhelin

  Hun her er virkelig supercool. Ut i fra alle matbildene hun legger ut skulle en lure på hvordan hun ser så smashing ut, men det gjør hun i hvertfall!
  __

  M A R E N   Ø V E R A A S   A N D E R S E N
  @marenand

  Du blir garantert i godt humør av å være her inne. Jenta har et vakkert smil og fin klesstil, og i likhet med de andre tar hun superfine bilder. Søte, motiverende quotes dukker også ofte opp og det digger jeg!
  __

  M A R T I N E   E G E L A N D
  @martineegeland

  Om jeg ikke husker feil hadde hun en blogg som het explode før, men denne tror jeg ikke eksisterer lengre. Derfor er det midt i blinken at hun tar slike fine bilder og deler på instagram. Veldig inspirerende i både klesveien og bildene hun tar!

  Har du noen kontoer å anbefale?

  hits